امکان دارد هنگام طبخ غذا ناخواسته مقدار فلفل آن زیـاد شود و شما غذای تند دوست نداشته باشید، روشی برای رفع تندی ترشی درون ادامـه بـه شما خواهیم گفت به منظور از بین بردن تندی غذا چکاری انجام دهید.

  • مقدار همـه ی مواد غذا را اضافه کنید. روشی برای رفع تندی ترشی اگر حین پخت متوجه شدید غذا خیلی تند شده است، مقداری از سایر مواد غذا اضافه کنید (نسبت بـه غذا). روشی برای رفع تندی ترشی این باعث کاهش تندی مـی شود.
  • از لبنیـات استفاده کنید. کپسایسین بـه راحتی درون لبنیـات حل مـی شود و چربی موجود درون لبنیـات کپسایسین را بـه مولکول کپسیوم تبدیل کرده و باعث دور شدن از گیرنده های درد روی زبان مـی شود. درون بسیـاری از غذاهای محلی از این تکنیک استفاده مـی شود. فکر مـی کنید خامـه ی ترش کـه همراه غذاهای مکزیکی یـا ماست رایتا کـه همراه غذاهای هندی مـی دهند چه دلیلی دارد؟! هم مـی توانید جداگانـه سرو کنید و هم با غذا مخلوط کنید. مثلاً اضافه شیر بـه سس، تندی سس را کم مـی کند. یـادتان باشد ماده ی نجات دهنده شما چربی موجود درون لبنیـات است، بعد اگر از لبنیـات کم چرب استفاده کنید تاثیری نخواهند داشت.

روشـهای از بین بردن تندی غذا

  • از جایگزین لبنیـات استفاده کنید. اگر فردی بـه لاکتوز حساسیت دارد یـا محصولات دامـی مصرف نمـی کند، مـی توانید از شیر نارگیل استفاده کنید، کـه در غذاهای تایلندی معمول است. شیر سویـا، شیر بادام، و شیربرنج همـه شان حاوی چربی موثر هستند، هرچند بـه اندازه شیر طبیعی تاثیر ندارند.
  • غذا را همراه نشاسته سرو کنید. برنج ساده و نان ادویـه را بـه خود جذب مـی کنند و ادویـه را درون همـه جای غذا پخش مـی کنند کـه باعث مـی شود کمتر احساس تندی کنیم. بسیـاری از غذاهای تند این گونـه سرو مـی شوند. غذاهای هندی همراه نان، غذاهای مکزیکی همراه تورتیلا و غذاهای تایلندی همراه با برنج سرو مـی شوند.
  • اسید اضافه کنید. از آنجا کـه کپسایسین بازی (قلیـایی) است، اضافه اسید باعث خنثی شدن آن مـی شود. بـه غذای درون حال پخت مـی توانید آب لیمو یـا سرکه بزنید. لاکتیک اسید موجود درون شیر هم تأثیری دوچندان خواهد داشت.

رفع تندی غذا ، روش های رفع تندی غذا

: روشی برای رفع تندی ترشی




[روشی آسان به منظور رفع تندی غذا - namnak.com روشی برای رفع تندی ترشی]

نویسنده و منبع: namnak.com | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 16:17:00 +0000